Tutireceptek.hu fejléc

Savanyúkáposztás hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet tarja
20-30 dkg savanyú káposzta
1 fej vöröshagyma
foghagyma
tejföl
só bors

Elkészítés:
A husikat besózom fűszerezem és tepsibe rakom.
A foghagymát összezúzom és megkenem a hús tetejét. Felszeletelem a hagymát és ezt is a hús tetejére rakom a savanyú káposztával együtt. Az egészet meglocsolom tejföllel és fóliával letakarva megsütöm. Mikor megpuhult a tetejét megpirítom, hogy legyen egy kis szine.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: 55moncsi71


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyúkáposztás metélt » Savanyukáposztás tarja » Savanyúkáposztás saláta » Sváb szelet
» Szalonnás rösti » Hagymás csirke rízsben » Sajtos-fokhagymás csirke » Sörös mézben sült csülök
» Ínyenc sajtos csirke » Nyugdijas pecsenye » Erdélyi tormás hús » Bundás rostélyos
» Natúr hús » Csőbensült pulykamell » Különleges töltött borda » Toledói csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.