| Bundás rostélyos receptHúsételek Hozzávalók: 4 kis szelet kicsontozott rostélyos, # 1 tojás, # 5 dkg liszt, # 1 csomó újhagyma, # 3-4 evőkanál tej, # 1 teáskanál mustár, # 1 gerezd fokhagyma, # olaj, # só, # bors Elkészítés: A hússzeleteket kiveregetjük, sóval, borssal bedörzsöljük. Az újhagymát nagyon vékonyan felkarikázzuk. A tojást felverjük, belekeverjük a lisztet és annyi tejet vagy vizet, hogy palacsintatészta sűrűségű legyen. Sóval, borssal, mustárral, zúzott fokhagymával és újhagymával ízesítjük. A hússzeleteket belemártjuk a tésztába és nem túl forró olajba helyezzük. A serpenyőben még 1-2 kiskanálnyi tésztát öntünk a húsra és aranysárgára sütjük. Petrezselymes újburgonyával és salátával kínáljuk. A receptet beküldte: rohangya Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |