Tutireceptek.hu fejléc

Bundás rostélyos recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 kis szelet kicsontozott rostélyos,
# 1 tojás,
# 5 dkg liszt,
# 1 csomó újhagyma,
# 3-4 evőkanál tej,
# 1 teáskanál mustár,
# 1 gerezd fokhagyma,
# olaj,
# só,
# bors

Elkészítés:
A hússzeleteket kiveregetjük, sóval, borssal bedörzsöljük. Az újhagymát nagyon vékonyan felkarikázzuk. A tojást felverjük, belekeverjük a lisztet és annyi tejet vagy vizet, hogy palacsintatészta sűrűségű legyen. Sóval, borssal, mustárral, zúzott fokhagymával és újhagymával ízesítjük. A hússzeleteket belemártjuk a tésztába és nem túl forró olajba helyezzük. A serpenyőben még 1-2 kiskanálnyi tésztát öntünk a húsra és aranysárgára sütjük. Petrezselymes újburgonyával és salátával kínáljuk.


A receptet beküldte: rohangya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundás szendvics » Bundás burgonya » Bundás csirkecombok » Bundás vaníliás fánk
» Bazsalikomos bundáshús » Bundás kenyér gazdagon » Töltött bundás » Sajtos-bundás hús
» Bundás virsli rántottával » Eredeti lábas rostélyos » Bundáskenyér (máshogy) » Hagymásrostélyos máshogy
» Bundás alma » Bundáskenyér szalonnával » Bundás kenyér másképp » Sajtkrémes bundáskenyér


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.