Tutireceptek.hu fejléc

Salátaleves, ahogy Erdélyben készítik recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 nagy fej salata
szalonna izles szerint nagyon aprora
4-5 cikk fokhagyma
keves olaj
tej
so,bors
4 tojas(vagy ki amennyit akar)

Elkészítés:
Az aprora vagott szalonnat keves olajon megpiritom,hozzaadom a fokhagymat,egy-ket kevergetes,majd jon hozza a salata darabokra tepkedve kezzel.Osszeforgatom a zsiradekkal,sozom,felontom keves vizzel,a tobbit mind tejjel.
Nem kell sokat fozni,par percet csak.
KOzben 4 tojast folverek,sozom,borsozom,omlettet keszitek belole,majd apro kockakra vagom es hozzaadom a leveshez.Csipet cukor es kesz.Mennyei!

Tanácsok:
Lehet puliszkaval is talalni,de mi leveskent esszuk.Aki szereti tehet tejfolet bele,meg ecetet.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: feher tulipan


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyros ahogy én csinálom... » Flódni, ahogy mi szeretjük » Tiramisu ahogy én csinálom » Salátaleves
» Pizza, ahogy én készítem » Tégy ahogy a kedved engedi » Pizza ahogy mi szeretjük » Pacal, ahogy én készítem
» Tofu ahogy én csinálom » Martini ahogy én csinálom » Hókifli, ahogy én csinálom » Flódni, ahogy mi készítjük
» Brassói, ahogy én készítem » Spenót - Ahogy én csinálom » Tiramisu ahogy én készítem » Kuglóf ahogyan én szeretem


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.