| Sajtos zellerropogós receptZöldséges ételek Hozzávalók: 1 közepes zellergumó 15 dkg reszelt sajt (fele lehet füstölt) 2 tojás 3 ek tej kb 3-4 ek liszt 1 csokor metélőhagyma só, bors Elkészítés: A megtisztított zellert és a sajtot reszeljük egy tálba, adjuk hozzá a finomra vágott metélőhagymát, a tojást, a tejet és a lisztet. Ízesítsük sóval és borssal, majd hagyjuk állni 10 percig. Egy kanál segítségével, szaggassunk a masszából tetszőleges nagyságú halmokat a felforrósított olajba, azután süssük mindet aranyszínűre. A ropogóst kínáljuk fokhagymás, olívaolajjal ízesített tejföllel. A receptet beküldte: cicaaa65 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |