Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-tejszínes rántotthús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 szelet karaj,
50 dkg trappista sajt,
30 dkg füstölt sajt,
2-3 dl tejszín,
olaj,
fűszerek
liszt és tojás a panírozáshoz.

Elkészítés:
A karajt elkezdem a megszokott lisztbe, tojásba(ebbe teszem a tetszőleges fűszereket) panírozni, de nem zsemlemorzsába hanem reszelt sajba forgatom, tepsibe olajat öntök és arra helyezem egymás mellé a húst amit a a sajtba paníroztam,majd ha megtelt a tepsi tejszínnel, ‒ főzőtejszín nem a legjobb, mert nagyon sűrű ‒ belocsolom, alufóliával betakarom és a sütőbe teszem sülni.

Az illatáról érezni lehet mikor sült át, akkor az alufóliát leveszem róla és visszateszem, hogy szép barnásra süljön rajta a sajt. Petrezselymes burgonyával tálalom.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zabpaníros rántotthús » Sajtos-tejszínes kotlett » Arancini (olasz rizsgolyó) » Sajtos-kanalas csirke
» Szűzérme zöldborsmártással » Darált hús rántva » Mézes-mustáros csirkemell » Marhahús kapormártással
» Csórós csirke, gazdagon » Csirkemáj baconszalonnában » Csirkemelltekercsek » Rókagombás őzpörkölt
» Mexikói csirke 2. » Pulykamedalion bundában » Kacsamell grillezve » Borzas sertésmáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.