| Sajtos-tejfölös hús receptHúsételek Hozzávalók: 8 - 10 szelet hús (ízlés szerint) 5 dl tejföl só, bors, magyaros fűszerkeverék 1 dl olaj 1/2 dl víz 35-40 dkg reszelt sajt Elkészítés: A húst (én csirkemellből vagy rövid karajból szoktam csinálni) nem túl vékonyra kiklopfolom, sózom, borsozom és egy kis magyaros fűszerkeverékkel megszórom mind a két oldalát. Egy teflon tepsibe bele öntöm az olajat és 1/2 dl vizet, majd szépen egymás mellé elhelyezem a hússzeleteket. A húsokon egyenletesen elkeverem a tefölt (egy kis fokhagymát lehet bele reszelni, finom lesz tőle), letakarom alufóliával és 180 fokon kb. 50 percig sütöm. Ha megsült, megszórom a sajttal és szép pirosra sütöm. Tanácsok: Burgonyapűrét szoktam mellé csinálni. Elkészítési idő: 90 perc A receptet beküldte: Tim20 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |