Tutireceptek.hu fejléc

Sajt - házilag recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1 l tej
50 dkg túró
6 dkg olvasztott margarin
1 egész tojás
1 teáskanál só
1 teáskanál szódabikarbóna

Elkészítés:
A tejbe belemorzsoljuk a túrót, és addig főzzük, amíg a savó le nem válik róla. Ha levált, leöntjük. Majd hozzáadjuk a tojást, sót, margarint, szódabikarbónát, és addig főzzük, amíg kemény nem lesz. Vizezett edénybe rakjuk, és lehűtjük.


A receptet beküldte: nikcii

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokiöntet házilag » Csirkemájkrém házilag » Ír krémlikőr házilag » Csokifagyi házilag
» Rafaelló házilag » Kefir készítése házilag » Paszuly konzerv házilag » Meggylikőr házilag.
» Csokibonbon házilag » Házilag sült kenyér » Amoretto házilag » Minyon házilag
» Shaorma házilag » Málnafagyi házilag » Ketchup házilag » U1 Fagyi Házilag!


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.