| Csokibonbon házilag receptSütemények, édességek Hozzávalók: megmaradt csokimikulás vagy csokinyuszi 5 evőkanál étolaj fehér puffasztott rizs jégkockatartó Elkészítés: Az összetört csokikat gőz fölött 5 evőkanál olajjal simára keverjük (kb. 3-4 nagy mikuláshoz számítom az 5 evőkanál étolajat). A jégkockatartó minden kis rekeszébe pár szem puffasztott rizst szórunk, ráöntjük a forró csokit, majd még nyomkodunk bele egy kis rizst. Ezután először hideg helyen megvárjuk, hogy megdermedjen, majd a fagyasztóba tesszük. Ha megfagyott, egyszerűen kiütjük a formából! Érdemes hűtőben tartani, mert fennáll a veszélye, hogy egyébként elolvad (főleg nyáron)! A receptet beküldte: ostkati Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |