Tutireceptek.hu fejléc

Sajt alatt sült hagymás karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet karaj,
1 nagy pohár tejföl,
1 kanál mustár,
őrölt bors,
4 fej hagyma,
25 dkg trappista sajt,
só,
olaj.

Elkészítés:
A karajt kiklopfoljuk, besózzuk, olajozott tepsibe rakjuk, rászórjuk a karikára vágott hagymát. A tejfölt összekeverjük a mustárral és a borssal, majd egyenletesen elosztjuk a húson. A sajtot lereszeljük, a húsra szórjuk. A tepsit letakarjuk alufóliával, közepesen meleg sütőbe tesszük kb. 1 órára, majd a fóliát levesszük, és pirossa sütjük.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns karaj » Póréhagymás krumplileves » Fokhagymás főtt tészta » Vereshagymás:))muffin
» Fokhagymás csirkecomb » Gyümölccsel töltött karaj » Fokhagymás ceruzabab » Medvehagymás falatkák
» Hagymás krumpli egytál » Hagymás saláta » Dunántúli vörösboros karaj » Medvehagymás pogácsa
» Fokhagymás pulykaragu » Hagymás-dinnyés csirke » Fokhagymás-fűszeres lazac » Lilahagymás sajtkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.