Tutireceptek.hu fejléc

Saganaki (görög rántott sajt) recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
40 dkg kemény sós görög sajt,
a panírozáshoz liszt,
zsemlemorzsa,
tojás,
a kisütéshez bőven olivaolaj.

Elkészítés:
A sajtot nem túl vékonyra (kb. ujjnyi vastag) felszeletelem.
Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatom kétszer, majd bő forró olivaolajban mindkét oldalát megsütöm.
Görögös garnírungokkal (paradicsom, uborka, olajbogyó, tzaziki, feferoni paprika) körítem.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Görög spenótos rétes WW » Rántott ananász » Görög rakott burgonya » Uborka saláta Görög módra
» Görög aprópecsenye » Tojás rántotta » Kirántott csülök » Rántott sütőtök
» Rántott cékla sajtszósszal » Diós rántott ponty » Görög uborkasaláta » Makói rántott csirkemell
» Rántott burgonya » Tojásos rántott leves » Májas rántotta » Rántott camembert


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.