| Rozsos-teljes kiörlésű keksz receptSütemények, édességek Hozzávalók: 12 dkg RAMA 10 dkg tk búzaliszt 8 dkg tk. rozsliszt, 8 dkg nádcukor 1 ek méz 1 tojás pár evőkanál lefőtt/erős kávé 2 tk sütőpor 8-10 dkg vágott/pirított dió és étcsoki Elkészítés: A Ramat és a cukrot kikeverjük, hozzáadjuk a tojást, majd a többi hozzávalót. Utoljára a diót és a csokit. Sütőpapírra adagoljuk evőkanállal, formázzuk. Előmelegített sütőben sütjük 180 fokon. Tanácsok: Nekem több, mint 30 darab lett belőle, nem fért bele egyszerre a két gáztepsibe, amit egyszerre tettem be a sütőbe. A receptet beküldte: spatifillum Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |