| Rózsaszín szelet (Eperpudingos) receptSütemények, édességek Hozzávalók: A piskótához: 6 tojás 2 kanál víz 7 kanál cukor 3 csomag eperpuding por 4 kanál liszt A krémhez: 2 csomag eperpuding por 4 dl tej kb 10 dkg cukor (de ízlés szerint) 20 dkg ráma margarin 20 dkg porcukor A mázhoz: 1 db vaj 2 kanál kakaó 3 dkg porcukor Elkészítés: Először a piskóta összetevőiből felverjük a piskótát és sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük. Majd 2 csomag eperpudingport 4 dl tejben, cukorral megfőzünk. Amikor kihűlt, 20 dkg margarint és 20 dkg porcukrot simára keverünk benne. (Én robotgéppel szoktam.) A kihűlt tésztára kenjük a krémet. Majd az olvasztott vajban kikeverjük a kakaót és a porcukrot és ezt a mázat a krém tetejére kenjük. A receptet beküldte: vaczila Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |