| Ribizlifagylalt receptFagylaltok Hozzávalók: 1,5 dl tej 2 dl tejszín 25 dkg piros ribizli 15-18 dkg porcukor 1 zacskó vaníliás cukor csipetnyi só Elkészítés: A ribizlit gondosan megmossuk, leszemezzük és szitán áttörjük, hogy a magjai ne kerülhessenek bele a fagylaltba. Az így nyert ribizlivelõt beleöntjük a turmixgép poharába, és rászórjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, valamint a sót. Pépesre turmixoljuk, majd hozzáöntjük a tejet és a tejszínt. Tovább keverjük addig, amíg az egész habos, egynemû nem lesz. A fagylaltgépbe öntve elõírás szerint megfagyasztjuk. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: elvira1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |