| Réteslapban sült camamber sajt receptVegetáriánus ételek Hozzávalók: réteslap camamber sajt friss bazsalikom fanyar lekvár 1tojás a kenéshez Elkészítés: A camamber sajtot akkora réteslap közepére tesszük amivel majd be tudjuk bugyolálni,a sajt tetejére teszünk 1 kanál lekvárt,és aprított bazsalikom levelet.A réteslap legalább 2réteg legyen.A sajton áthajtogatjuk a tésztát közben a felvert tojással megkenjük,majd a tetejét is kenjük.Forró sütőben a tészta pirulásáig sütjük.Tálalásnál a tetejére még 1kanál lekvár és bazsalikomlevél. Tanácsok: Nagyon fincsi.ÍZORGIA!Pláne vörösborral! Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: Fonyó Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |