Tutireceptek.hu fejléc

Répás almás pirítós recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 szelet korpás toastkenyér
1 szál sárgarépa
1 savanykás alma
3 evőkanál tehéntúró
citromlé
frissen vágott kapor

bors

Elkészítés:
A répát és az almát finomra reszeljük.Citromlével megcsöpögtetjük.
Hozzákeverjük a túrót, sóval borssal kaporral ízesítjük.
A toastkenyér mindkét oldalát megpirítjuk,majd rákenjük a répás almás krémet.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-túrós kukorka » Almás-mandulás túrótorta » Sárgarépás babkrémleves » Almás lepényem
» Sárgarépás burgonyaleves » Sárgarépás muffin » Almas pite » Almás tormamártás
» Fahéjas-almás kuglóf » Zabpelyhes-almás süti » Ajvar pirítóssal » Almás, túrós, meggyes pite
» Tökös almás rétes » Répás sütemény » Almás torta II. » Fűszeres almás pite


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.