Tutireceptek.hu fejléc

Répás almás pirítós recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 szelet korpás toastkenyér
1 szál sárgarépa
1 savanykás alma
3 evőkanál tehéntúró
citromlé
frissen vágott kapor

bors

Elkészítés:
A répát és az almát finomra reszeljük.Citromlével megcsöpögtetjük.
Hozzákeverjük a túrót, sóval borssal kaporral ízesítjük.
A toastkenyér mindkét oldalát megpirítjuk,majd rákenjük a répás almás krémet.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás pite Daka módra » Sárgarépás-diós szelet » Almás trifle » Almás kókuszos sütemény
» Almás fánk lekvárral » Almás kelt palacsinta » Almás-túrós muffin update1 » Almás-szilvás csirke
» Tartalmas csokoládékrém » Almás krémes Emyke módjára » Almás-túrós kukorka » Tartalmas gombaleves
» Almás saláta » Almás krémes, sütés nélkül » Almás gerinc » Mandulás-Almás Lepény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.