| Rakott karfiol - kicsit másképpen receptEgytálételek Hozzávalók: 50 dkg karfiol 20 dkg darált pulykahús 2 db tojás 2 dl kefir 1 kis fej hagyma vegeta Elkészítés: A rózsáira szedett karfiolt sós vízben megpárolom, majd leszűröm. Az apróra vágott hagymát és a húst teflonban addig párolom, amíg levet enged. A lét leöntöm róla, és vegetával megfűszerezem. A tojásokat megfőzöm, karikára felvágom. Tűzálló tálban a karfiolt és a húst egymásra rétegezem, a tojáskarikákat közéjük teszem. Meglocsolom a kefirrel, és sütőben 12-15 perc alatt jól átsütöm. Elkészítési idő: 40 perc Kalóriatartalom: 162 kcal A receptet beküldte: kissmakka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |