| Rablóhús szabadtűzön (grillnyárs) receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg serteshus 50 dkg fustolt szalonna 50 dkg hazikolbasz 1-1.5 kg koktelparadicsom 6 fej hagyma 6-7 db paprika 3-4 kisebb cukkini Elkészítés: A serteshust apro (2x2-es) kockara vagom, bepacolom (fuszerek, olaj, szaraz vorosbor) es egy ejszakat lefedve a hutoben erlelem. A tobbi hozzavalot is ugyanakkorara szelem, kiveve a fustolt szalonnat, amit egesz vekony szeletekre. Nyarsra huzzuk oket, valtott sorrendben, ugy, hogy az elejen es a vegen mindig hus legyen. Parazs folott keszre sutjuk. Tanácsok: Nagyobb tarsasagban erdemes kesziteni, mig a fiuk rakjak a tuzet, a lanyok elkeszitik a nyarsakat. Lasd az adatlapomon. Elkészítési idő: 120 perc A receptet beküldte: gurzau.maria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |