Tutireceptek.hu fejléc

Rablóhús szabadtűzön (grillnyárs) recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg serteshus
50 dkg fustolt szalonna
50 dkg hazikolbasz
1-1.5 kg koktelparadicsom
6 fej hagyma
6-7 db paprika
3-4 kisebb cukkini

Elkészítés:
A serteshust apro (2x2-es) kockara vagom, bepacolom (fuszerek, olaj, szaraz vorosbor) es egy ejszakat lefedve a hutoben erlelem.
A tobbi hozzavalot is ugyanakkorara szelem, kiveve a fustolt szalonnat, amit egesz vekony szeletekre.
Nyarsra huzzuk oket, valtott sorrendben, ugy, hogy az elejen es a vegen mindig hus legyen.
Parazs folott keszre sutjuk.

Tanácsok:
Nagyobb tarsasagban erdemes kesziteni, mig a fiuk rakjak a tuzet, a lanyok elkeszitik a nyarsakat. Lasd az adatlapomon.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halas grillnyársak » Csípős csirkemellek » Jóasszony pecsenyéje » Ízletes csirkeszárny
» Spenót hússal » Kelkáposztás kolbász » Krumplis fasírt » Erzsi csirkemelle
» Töltött párizsiszeletek » Csírke csikok finoman » Szambusza » Diós rántott libamáj
» Currys kókuszos csirkemell » Ráchús. » Füszeres húsgombos » Csirkemell Cserép-módra:-)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.