Tutireceptek.hu fejléc

Puncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 l feketeribizlilé
0.5 l narancslé
0.5 l száraz vörösbor
1-2 db fahéj
4-5 db szegfűszeg
1 db vaníliarúd
10 dkg porcukor
1 narancs

Elkészítés:
A ribizlilevet,a narancslevet,a vörösbort,a fűszereket,a felhasított vaníliarudat és a cukrot
elkeverjük és felhevítjük.A narancsot megmossuk,és kb.fél cm-es szeletekre vágjuk.Ezeket
elfelezzük vagy negyedeljük és a puncshoz adjuk.
Tálalás előtt a fűszereket és a vaníliarudat
kiszedjük.


A receptet beküldte: zsike66


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kókuszos-puncsos alagút » Puncsos szelet egyszerűen » Puncs golyók » Narancsos mokka puncs
» Tokaji puncs » Gyors puncsos mignon » Böbe féle puncsos szelet » Bombajó házi puncstorta
» Igazi puncsfagylalt » Forró almás pite puncs » Puncsos süti egyszerűen » Narancsos jégpuncs
» Puncsos piskótatekercs » új téli puncs » Mézes, puncsos » Mézes narancsos puncs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.