Tutireceptek.hu fejléc

Narancsos jégpuncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1/2 l fekete tea,
1/2 l pezsgő,
100 g kristálycukor,
3 tojásfehérje,
3 narancs leve és héja,
3 citrom leve,
100 g finomított kristálycukor,
100 g fehér csokoládé,
menta.

Elkészítés:
A teát a narancshéjjal megfőzzük, lehűtjük, majd leszűrjük. Hozzákeverjük a narancs és a citrom levét, és a finomított kristály cukrot. Felöntjük pezsgővel,majd az italt hűtőben félig megfagyasztjuk.
A tojásfehérjét és a cukrot keményre verjük, a jégkásához keverjük.
A poharak falát belülről olvasztott csokoládéval "kibéleljük", a jégpuncsot beleöntjük.
Fehér csokoládéval, mentával és naranccsal díszíthetjük.


A receptet beküldte: kontitibi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Narancsos sütemény » Narancsos túrós rétes » Narancsos sajtkoktél » Narancsos mandulatorta
» Narancsos szívek » Narancsos kocka » Narancsos-tejszínes torta » Narancsos kacsahúspástétom
» Mézes narancsos puncs » Mákos-narancsos zserbó » Narancsos műzli I. » Narancsos gyűrűk
» Narancsos püspökkenyér » Narancsos tiramisu torta » Narancsos csokoládé álom » Narancsos, gombás kacsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.