| Narancsos jégpuncs receptItalok, koktélok Hozzávalók: 1/2 l fekete tea, 1/2 l pezsgő, 100 g kristálycukor, 3 tojásfehérje, 3 narancs leve és héja, 3 citrom leve, 100 g finomított kristálycukor, 100 g fehér csokoládé, menta. Elkészítés: A teát a narancshéjjal megfőzzük, lehűtjük, majd leszűrjük. Hozzákeverjük a narancs és a citrom levét, és a finomított kristály cukrot. Felöntjük pezsgővel,majd az italt hűtőben félig megfagyasztjuk. A tojásfehérjét és a cukrot keményre verjük, a jégkásához keverjük. A poharak falát belülről olvasztott csokoládéval "kibéleljük", a jégpuncsot beleöntjük. Fehér csokoládéval, mentával és naranccsal díszíthetjük. A receptet beküldte: kontitibi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |