| Pudingos alma pie receptSütemények, édességek Hozzávalók: toltelek: 6 savanyu alma (en legalabb 8-at teszek) 50 gr vaj fel pohar cukor keves fahej 4 t. feherje 1 csomag puding (80 gr) 2-3 ek baracklekvar tesztahoz: 350 gr sutoporos liszt 200 gr vaj 4 t. sargaja 2 ek cukor Elkészítés: Eloszor is az almat leszeleteljuk es keves cukorral, fahejjal a vajon megparoljuk, majd felretesszuk hulni. Tesztahoz valokat osszedolgozzuk, pinpong nagysagu tesztat leveszunk belole es a melyhutobe tesszuk, a tobbit belenyomkodjuk a tortaformaba (rugos), ugyhogy az oldalara is keruljon. Megkenjuk baracklekvarral, beletesszuk a kihult almat, a feherjet felverjuk, majd belekeverjuk a pudingport es raontjuk az alma tetejere, erre reszeljuk a melyhutobe felretett tesztat. 200 fokon sutjuk 40 percig. Tanácsok: az en tapasztalatom, hogy a tetejen a reszelt teszta hamar megeg es tulajdonkeppen a suto also reszere kell tenni vagy a sutes elejen ratenni alufoliat vagy sutopapirt. A tojasfeherjes pudingporbol(nem instant) iszonyuan finom krem lesz! Kep van. FIGYELEM! HELYESBITES!!!! CSAK MOST VETTEM ESZRE, HOGY A TESZTAHOZ IRTAM A T. FEHERJET A T. SARGAJA HELYETT. ELNEZEST KEREK!!!!! A receptet beküldte: kumameya Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |