Tutireceptek.hu fejléc

Profi piskóta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:


• 2 dkg vaj
• 10 evőkanál víz
• 1 teáskanál szalakáli
• 8 evőkanál folyékony édesítőszer
• 14 evőkanál zabkorpa

Elkészítés:
Dolgozd össze alaposan a hozzávalókat.
Amint megfelelő állagúnak érzed a tésztát, tedd egy kivajazott tepsibe. 180 fokon körülbelül 20 perc alatt elkészül. A darabolással mindenképpen várd meg, amíg kihűl, különben nagyon könnyen törik.


A receptet beküldte: Rumino


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Meggyes mikrós piskóta » Málnás piskótarakás » Babapiskóta torta » Finom piskóta krémes
» Diós piskóta » Diós-fügés babapiskótás » Vaníliás piskótatekercs » 1 tojásos piskóta
» Húsvéti nyuszi piskóta » Almakompótos piskóta » Grízes piskóta » Piskótarolád mascarponéval
» Bevált piskótarecept » Kakaós-cseresznyés piskóta » Habos piskóta » A tökéletes piskóta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.