| Habos piskóta receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1 csomag babapiskóta 3 kicsi dobozos tejföl 5-6dl habtejszín 8 evőkanál édesítőszer vagy cukor boleró italpor 1 zacsi vagy 1 citrom leve, gyümölcsdarabok tetszés szerint Elkészítés: a tejfölt kikeverem a cukorral/édesítőszerrel,majd belekeverem a boleró port vagy a citrom levét, és hozzáteszem a gyümölcsdarabokat is. A tejszínt kemény habbá verem, majd összekeverem a tejfölös résszel. Egy mélyebb tálba teszek a habból egy keveset, rárakom a piskótákat szépen egymás mellé, erre még egy réteg habot, utána megint babapiskótát, majd a végén szintén habot. Tetejére gyümölcsdíszítést rakok. Tanácsok: Fél napot vagy egy éjszakát hűtöben tartom, hogy összeérjenek az ízek, és a babapiskóta megpuhuljon. Citrom helyett,bolerópor helyett lehet másfajta gyümölcsöt, és annak a levét használni ízesítésnek. Epret,málnát turmixolom és azt keverem a tejfölhöz. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: bugrinyo Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |