Tutireceptek.hu fejléc

Pórésaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg póréhagyma
60 dkg alma
2 dl kefir
citromlé
édesítőszer

Elkészítés:
A póréhagymát nagyon vékony karikákra vágjuk, összekeverjük a citromlével, pici édesítővel ízesített kefirrel.
Az almát (héjastól) lereszeljük, majd a kefires póréhagymához adjuk.
Egy órára hűtőszekrénybe tesszük.

Elkészítési idő: 10 perc
Kalóriatartalom: 125 kcal

A receptet beküldte: ördög


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almasaláta zellerrel » Avokádó mártás » Tonhalas vegyes saláta » Zelleres ráksaláta
» Joghurtos almasaláta » Andalúziai saláta » Fejes saláta répával » Gyümölcssali
» Tavaszi tojássaláta » Olívaolajos fokhagyma » Szardínia-saláta » Sonkás camembertsaláta
» Céklás-diós saláta » Tökehal saláta » Uborkás rizssaláta » Tojás sali


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.