| Szardínia-saláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 20 dkg főtt burgonya, 2 pont 20 dkg főtt zöldborsó 2 pont 20 dkg főtt sárgarépa, 0 pont 10 dkg savanyú uborka, 0 pont 2 doboz szardínia, (2x90 gramm = 2x4.5 pont) 1 kanál mustár, 0 pont 1 citrom, 0 pont só, bors ízlés szerint Elkészítés: A főtt sárgarépát és burgonyát apró kockára vágjuk, hozzáadjuk a zöldborsót (főtt), a szardíniát a levével együtt, a mustárt, a citrom levét és a lereszelt savanyú uborkát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és jól lehűtve tálaljuk. Tanácsok: Az egész saláta 13 pont (kb 700 kalória) Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Anetta Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |