| Pizza alap, Bolognai mártás, szósz tésztákra, spagettihez receptLevesek Hozzávalók: vöröshagyma paradicsomlé / sűrítmény oreganó, bazsalikom, fokhagyma csipet cukor (vagy édesítő), só olaj Elkészítés: a kis kockára vágott vöröshagymát olajon megdinsztelem, rádobom a fűszereket, és együtt kis lángon izzítom őket. amikor már az egész konyhát belengi az oregano illata, ráöntöm a paradicsomlét, kis sót, csipet cukrot (vagy édesítőt)is kap. összerottyantom, kóstolás, esetleg utánízesétés után készen is van. ha pizzára megy, lehet levesebbre hagyni, ha pizzáscsigába, akkor egy kicsit sűrűbbre - akkor jobb a sűrítménnyel készíteni. amikor Bolognai mártáshoz, akkor két fél literes dobozos Sp.ros "paszírozott paradicsom" kerül a fűszerekre A receptet beküldte: Elisa001 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |