| Pikáns hagymás rostélyos, vörös borral receptHúsételek Hozzávalók: Kb.egy fél kg sertés hús 2-3 fej hagyma egy deci liter vörös bor zsír vagy olaj 1 kanal liszt Egy kis kanál mustár delikát Elkészítés: A húst felszeleteljük, olajon mind a két felét átsütjük, de előtte mindegyik szeletet megszórom delikáttal. Ráöntöm a bort és a hagymát, miután elvágtam 2 fele felszeletelem jó vékonyra és a hús mellé rakom, közbe ízesítem ha szükséges még sóval. Én mindent általában előre eltett sós gogossal ízesítek, így szoktam meg. Mielőtt kész egy kis kanál mustárt teszek bele és ezzel is főzöm 5 percet. Közbe meg vízzel pótolni kell míg a hús megpuhul. A végén pedig egy kis lisztet szórok rá hogy jó szaftos legyen. Krumplipürével, rizzsel és kifőtt tésztával lehet fogyasztani..A húst nem szoktam klopfolni így a szeletek vastagabbak. Elkészítési idő: 45 perc A receptet beküldte: G.Maresz Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |