Tutireceptek.hu fejléc

Pikáns hagymás rostélyos, vörös borral recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Kb.egy fél kg sertés hús
2-3 fej hagyma
egy deci liter vörös bor
zsír vagy olaj
1 kanal liszt
Egy kis kanál mustár
delikát

Elkészítés:
A húst felszeleteljük, olajon mind a két felét átsütjük, de előtte mindegyik szeletet megszórom delikáttal.
Ráöntöm a bort és a hagymát, miután elvágtam 2 fele felszeletelem jó vékonyra és a hús mellé rakom, közbe ízesítem ha szükséges még sóval.
Én mindent általában előre eltett sós gogossal ízesítek, így szoktam meg.
Mielőtt kész egy kis kanál mustárt teszek bele és ezzel is főzöm 5 percet. Közbe meg vízzel pótolni kell míg a hús megpuhul. A végén pedig egy kis lisztet szórok rá hogy jó szaftos legyen.
Krumplipürével, rizzsel és kifőtt tésztával lehet fogyasztani..A húst nem szoktam klopfolni így a szeletek vastagabbak.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: G.Maresz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós-hagymás céklasaláta » Hagymás krumpli egytál » Sonkás-fokhagymás tészta » Fokhagymás tészta
» Medvehagymás sajtmártás » Fokhagymás camembert-leves » Fokhagymaszósz » Póréhagymás rakott tészta
» Tepsis-hagymás csirke » Hagymás-sajtos süti » Fokhagymás-joghurtos öntet » Hagymás csicsókasaláta
» Hagymás csirkecomb » Fokhagymás bagett » Ádes- vörös lencse » Pikáns burgonyapüré


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.