Tutireceptek.hu fejléc

Pasta Marinara recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
30 dkg olajos tonhal (konzerv)
1 fej hagyma
egy evőkanálnyi fekete olajbogyó
egy evőkanálnyi kapribogyó
pizza-szósz

bors
oregánó
főtt tészta (4 személyre)
parmezán
friss bazsalikom

Elkészítés:
A tonhalkonzerv olaján megfuttatunk egy fej apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a tonhalat és összepirítjuk. Rádobjuk az összeaprított fekete olajbogyót és kapribogyót, leöntjük pizza-szósszal, kicsit beforraljuk, s esetleg utóízesítjük sóval, borssal, oregánóval. A főtt tésztát lecsurgatjuk, összeforgatjuk a mártással és reszelt vagy gyalult parmezán sajttal, valamint friss bazsalikommal tálaljuk.


A receptet beküldte: elvira1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pasta carbonara 2 » Pasta Sutta » Pasta sutte » Igazi pasta carbonara
» Pasta Carbonara » Sonkás-túrós béles » Bazsalikomos metélt » Majorannás metélt
» Sajtos makaróni » Csirkemájas metélt » Sajtos rakott kenyér » Kukoricás tésztasaláta
» Metéltropogós » Penne Bolognese » Gnocci olaszos mártásban » Zöldborsos makaróni


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.