| Pasta Marinara receptTésztafélék Hozzávalók: 30 dkg olajos tonhal (konzerv) 1 fej hagyma egy evőkanálnyi fekete olajbogyó egy evőkanálnyi kapribogyó pizza-szósz só bors oregánó főtt tészta (4 személyre) parmezán friss bazsalikom Elkészítés: A tonhalkonzerv olaján megfuttatunk egy fej apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a tonhalat és összepirítjuk. Rádobjuk az összeaprított fekete olajbogyót és kapribogyót, leöntjük pizza-szósszal, kicsit beforraljuk, s esetleg utóízesítjük sóval, borssal, oregánóval. A főtt tésztát lecsurgatjuk, összeforgatjuk a mártással és reszelt vagy gyalult parmezán sajttal, valamint friss bazsalikommal tálaljuk. A receptet beküldte: elvira1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |