Tutireceptek.hu fejléc

Paradicsomos, paprikás, sült karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
karaj/ ahány szeletet akarsz sütni/ vékony szeletekre vágva
napraforgó olaj/serpenyő aljába, kevés /

bors/ ízlés szerint/
fokhagyma
paradicsom
parika

Elkészítés:
A karaj szeleteket kiklopfolom. A sót elkeverem a borssal és a fokhagymákat pépesítem. Bedörzsölöm a karaj szeleteket a borsos sóval és a fokhagymával. Félre teszem állni. Kb 1 óra elég.
A serpenyő aljába pici olajat teszek / legjobb a teflon serpenyő/ és a husikat szépen megpirítom az olajban, de ne nagyon pirosra csak egy kicsit piruljon meg. Amíg pirítom a husit, a parikákat /nagyobb darabokra vágva/ az husik mellé teszem és a husival együtt pirítom együtt őket. Amelyik husi, és paprika kész, azt kiveszem a serpenyőből, és egy tányérra teszem. A serpenyő aljában a még megmaradt olajba beleteszem a sült paprikákat, és a darabokra vágott paradicsomot és együtt sütöm őket addig amíg a paradicsom elveszti a levesességét. Amikor kész, a husikat beleteszem mind, és ebben a szaftban picit pirítom a husikat. Mind a két oldalát a húsnak megforgatom a szaftban.


A receptet beküldte: cicamica07


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös krumplipaprikás » Káposztával sült karaj » Dunántúli vörösboros karaj » Mustáros-tejfölös karaj
» Zöldbabos csirkepaprikás » Marhakaraj sörben sütve » Temesvári sertéskaraj... » Karfiolpaprikás
» Harcsapaprikás másként » Izes karaj » Paradicsomos fitnesz ital » Sajtos, sült karaj
» Paprikás pizza » Sertéskaraj pásztor módra » Citromos karaj szelet » Zöldbabpaprikás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.