| Paradicsomos, paprikás, sült karaj receptHúsételek Hozzávalók: karaj/ ahány szeletet akarsz sütni/ vékony szeletekre vágva napraforgó olaj/serpenyő aljába, kevés / só bors/ ízlés szerint/ fokhagyma paradicsom parika Elkészítés: A karaj szeleteket kiklopfolom. A sót elkeverem a borssal és a fokhagymákat pépesítem. Bedörzsölöm a karaj szeleteket a borsos sóval és a fokhagymával. Félre teszem állni. Kb 1 óra elég. A serpenyő aljába pici olajat teszek / legjobb a teflon serpenyő/ és a husikat szépen megpirítom az olajban, de ne nagyon pirosra csak egy kicsit piruljon meg. Amíg pirítom a husit, a parikákat /nagyobb darabokra vágva/ az husik mellé teszem és a husival együtt pirítom együtt őket. Amelyik husi, és paprika kész, azt kiveszem a serpenyőből, és egy tányérra teszem. A serpenyő aljában a még megmaradt olajba beleteszem a sült paprikákat, és a darabokra vágott paradicsomot és együtt sütöm őket addig amíg a paradicsom elveszti a levesességét. Amikor kész, a husikat beleteszem mind, és ebben a szaftban picit pirítom a husikat. Mind a két oldalát a húsnak megforgatom a szaftban. A receptet beküldte: cicamica07 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |