Tutireceptek.hu fejléc

Paleos piskótám almával és meggyel recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 tojás
8 púpozott ek.darált dió vagy mandula
1 kk citromlé vagy reszelt citrom héja
3 ek édesítő (ízlés szerint)
vanília vagy aroma
meggy a mélyhűtőből
1 hámozott reszelt alma
1 marék mazsola
fahéj

Elkészítés:
Szétválasztom a tojások fehérjét és sárgáját. A fehérjéből kemény habot verek.A sárgájába belekeverem az édesítőt, a vaníliát, a citromot és a diót. az almát összekeverem a fahéjjal.Óvatosan beleforgatom a fehérjét és sütőpapírral kibélelt kör alakú tortaformába teszem.Rárakom a meggyet és az almát, egy picit belenyomkodom a meggyet a belsejébe.
180 fokra előmelegített sütőben kb fél órát sütöm.(tűpróba)

Tanácsok:
Az alaprecept a paleos oldalakról származik, azt változtattam meg egy kicsit.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: Mariann63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyasaláta almával » Tiramisu meggyel » Savanyú káposzta almával » Babapiskóta meggyel
» Marhagulyás paleosítva » Céklafőzelék almával » Torta birsalmával » Almával töltött camembert
» Gombás csirkemáj almával » Diétás csokipuding meggyel » Kölespuding almával » Fácán gesztenyés almával
» Sajtos hús paleósan » Zeller saláta almával » Rántott cukkini paleósan » Kacsamell sajttal, almával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.