| Őszibarackos, ricottás kakaópalacsinta receptSütemények, édességek Hozzávalók: 8-10 palacsintához: 2 tojás, csipet só, csipet stevia (vagy 3 csepp Suncare stevia folyadék), 20 dkg liszt, víz, 1 ek kakaópor, 50 dkg ricotta (krémes állagú - dobozban kapható), 1-2 ek méz, friss őszibarack, barna cukor Elkészítés: A tojásokat a sóval, édesítővel és a kakaóporral kikeverjük. Majd a lisztet folyamatosan adagoljuk hozzá, miközben a vízzel hígítjuk. Palacsinta tészta állagot kell elérnünk. A palacsintákat a hagyományos módon kisütjük. A ricottát kikeverjük ízlés szerinti mézzel. A barackokat meghámozzuk, szeletekre vágjuk. Kevés barna cukor karamellizálunk, majd amikor felolvadt a cukor, rászedjük a barackokat, amiket átsütünk kissé (addig, amíg újra fel nem olvad a karamell). A palacsintákat megkenjük ricottával, feltekerjük őket, és a sült barackokkal tálaljuk. A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |