| Őszibarack krém leves receptLevesek Hozzávalók: * 10 db őszibarack * cukor * 2 csomag vaníliás cukor * 0,5 l víz * 2 dl tej * 1 dl tejszín * 1 dl édes fehérbor * reszelt narancshéj Elkészítés: 5 db őszibarackot leturmixolunk, majd hozzáöntjük a vizet és a tejet. Ízlés szerinti mennyiségű cukrot és vaníliás cukrot adunk hozzá, reszelt narancshéjjal ízesítjük. Feltesszük a tűzre, és forrásig főzzük, majd hozzáadjuk a bort és a tejszínt, és így is kiforraljuk. Majd levesszük a tűzről, hozzáadjuk a maradék barackot felkockázva. Ezután jól lehűtjük és tálaljuk. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: cupak2004 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |