Tutireceptek.hu fejléc

Őszibarack krém leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
* 10 db őszibarack
* cukor
* 2 csomag vaníliás cukor
* 0,5 l víz
* 2 dl tej
* 1 dl tejszín
* 1 dl édes fehérbor
* reszelt narancshéj

Elkészítés:
5 db őszibarackot leturmixolunk, majd hozzáöntjük a vizet és a tejet. Ízlés szerinti mennyiségű cukrot és vaníliás cukrot adunk hozzá, reszelt narancshéjjal ízesítjük. Feltesszük a tűzre, és forrásig főzzük, majd hozzáadjuk a bort és a tejszínt, és így is kiforraljuk. Majd levesszük a tűzről, hozzáadjuk a maradék barackot felkockázva. Ezután jól lehűtjük és tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: cupak2004


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombaleves májgaluskával » Tejszínes almaleves 2 » Krémes póréleves » Húsvéti burgonyaleves
» Csirkecsontleves » Gombaleves Tamás módra » Meleg rumos meggyleves » Őszibarackos krémtúró
» Brokkoli-sárgarépa leves » Gazpacho leves » Görög gyümölcsleves » Eper-krémleves
» Tejszínes eperkrém-leves » Gombapüré leves » Kimélő csirkegombócleves » Becsináltleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.