| Orsótészta padlizsánnal és mozzarellával receptTésztafélék Hozzávalók: 50 dkg orsótészta, 1 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 4 evőkanál olívaolaj, 2 kis doboz paradicsom, bors, 2 db kisebb padlizsán, 20 kis mozzarellagolyó, bazsalikomlevél a díszítéshez Elkészítés: A tésztát sós vízben főzd ki, közben a vöröshagymát és a fokhagymát aprítsd fel, és pirítsd meg 2 evőkanál olívaolajon. Add hozzá a paradicsomot, sóval, borssal fűszerezd. A megtisztított padlizsánt vágd vékony szeletekre, és a maradék olívaolajon pirítsd meg, majd sózd és borsozd. A mozzarellagolyókat tedd bele a paradicsomszószba. A sült padlizsánszeleteket tedd a tányér szélére, tedd rá a tésztát, a mártást és adagonként 5-5 mozzarellagolyót. Bazsalikommal megszórva tálald. A receptet beküldte: Gvivike Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |