Tutireceptek.hu fejléc

Norbi csirke almával és hagymával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
tengeri só•
2 dl olívaolaj•
9 db zöldalma•
8 fej vöröshagyma•
4 db csirkecomb (bőr nélkül)

Elkészítés:
Fűszerezd a csirkecombokat a sóval és a majorannával, majd tedd őket tűzálló tálba. Az almákat magozd ki (hámozni nem kell) és vágd fel cikkekre, a megtisztított hagymákat pedig kábé egy centi vastag karikákra szeld. Ezekkel borítsd be a húst, majd locsold meg az egészet olívaolajjal és kevés vízzel. Fóliával befedve tedd a tálat a 180 fokos sütőbe, ahol az étel inkább párolódni, semmint sülni fog. Nagyjából fél óra alatt elkészül. A körettel nem kell külön veszkődni, mivel a sült hagyma és az alma nagyszerűen helyettesíti azt.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: szaabina


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Könnyű ebéd csirkehúsból » Csirkemell sajtmártással » Őszibarackos csirkecomb » Csirke tárkonnyal bevonva
» Sajtos csirke római tálba » Cukkíni tejfölös hagymával » Serpenyős csirkemáj » Fóliás csirkeszárnyak
» Zöldbabos csirkeragu » Almás-sajtos rakott csirke » Gombás csirkemájragu » Ropogós csirkesült
» Csirkével töltött cikória » Kubai csirkemell » Almás csirkevagdalt » Norbis almás csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.