| Mustáros pulykacomb receptHúsételek Hozzávalók: 60 dkg pulykafelsőcombfilé 1 db hagyma 1 dl étolaj 1 db zeller 1 db fehérrépa 1 db karalábé 3 db sárgarépa 1 csipet só 1 ízlés szerint bors 1 ízlés szerint ételízesítő 2 ek mustár 4 dl tejszín 1 ízlés szerint petrezselyem Elkészítés: A pulykacombot vágjuk csíkokra és kevés vízben forrázzuk le. A hagymát vágjuk apróra és kevés olajon pároljuk meg, majd tegyük rá a húst, adjuk hozzá a fűszereket és fedő alatt legalább 40 percig főzzük. Adjuk hozzá a kockára vágott zöldségeket és ha azok is megpuhultak tegyük rá a mustárt és a tejszínt, forraljuk 1-2 percig és rizzsel, vagy tésztával tálaljuk. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |