| Mogyorós halszeletek receptHalas ételek Hozzávalók: Tengeri halfilé(a lényeg, hogy szálkamentes legyen) 1csg.sós mogyoró, zsemlemorzsa, tojás, liszt, olaj, 2gerezd fokhagyma, apróra vágott petrezselyemzöld, izlés szerint só, bors. Elkészítés: A halat megsózzuk,és félretesszük. A mogyorót diódarálón ledaráljuk,majd hozzákeverjük a zsemlemorzsához (1rész morzsa, 2 rész mogyoró ) beletesszük a zúzott fokhagymát és a petrezselymet, valamit a borsot. Utána lisztbe tojásba,majd a mogyorós morzsába forgatjuk a halat, és bő forró olajban kisütjük. Majonézes,vagy törtburgonya illik hozzá. Tanácsok: A panírt jól rá kell nyomni a halra. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: berta.magdolna Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |