| Moczart csokoládés krémlikőr receptItalok, koktélok Hozzávalók: 1 tábla (10 dkg) Milka tejcsokoládé 2 dl natur habtejszín 2 dl konyak 6 púpos evőkanál porcukor 1 cs. vaníliás cukor 2 db tojás sárgája 1 mandula aroma 1 púpos evőkanál keserű kakaópor 1 dl tej Elkészítés: A Milka csokoládét darabokra tördelve mikróban felolvasztjuk. A tejet felforraljuk, belekeverjük a kakaóport, kihűtjük. A tojássárgákat a porcukorral és vaníliáscukorral fehéredésig habosra keverjük, hozzákeverjük a kihűtött kakaós tejet, a mandula aromát, az olvasztott csokoládét és lassan belecsurgatjuk a tejszínt, végül kis adagokban a konyakot. Csavaros tetejű üvegben tároljuk, - jégkockával fogyasztjuk. A receptet beküldte: Bártfai Andrea Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |