| Milánói spagetti olívabogyóval receptTésztafélék Hozzávalók: 0,5 tasak spagetti 2 szelet bacon 25 dkg darált hús 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 db csípős hegyes zöldpaprika 2 db paradicsom 2 fej gomba 1 db csilipaprika vörösbor 1 doboz sűrített paradicsom ketchup csiliszósz olívaolaj olívabogyó (csilipaprikával töltött) fekete olívabogyó kapribogyó bazsalikom só őrölt fekete bors őrölt pirospaprika fokhagyma-petrezselyem fűszerkeverék kakukkfű oregano füstölt parenyica reszelt parmezán ecetes uborka Elkészítés: 1. Egy serpenyőben olívaolajon megpirítom a felvágott bacont, majd megdinsztelem az apróra vágott hagymát, hozzáadom a fokhagymát, és a darált húst. Amikor már kifehéredett, jöhet a felszeletelt paprika, csilipaprika, paradicsom és a gomba. Fűszerezem. 2. A tésztát felteszem főni, a füstölt parenyicát csíkokra szedem. A serpenyőbe adok sűrített paradicsomot, locsolok rá csiliszószt, vörösbort, beleforgatom a leszűrt tésztát. 3. Tálaláskor a tányérra púpozom a spagettit, ráteszem a parenyica szeleteket, meglocsolom még ketchuppal, csiliszósszal, szórok rá oreganot, és parmezánt. Díszítem egy csilipaprikával. Tanácsok: A legismertebb olasz pasta. Valamilyen salátával az igazi,de akár uborkával is fogyasztható. Jó étvágyat hozzá! Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Miss Angel Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |