Tutireceptek.hu fejléc

Mézmártás recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 dl méz
4 dl tejszín

Elkészítés:
A mézet lassú tűzön felhevítjük ügyelve arra hogy ne forrjon fel.Ha már meleg hozzáöntjük a tejszínhez és habverővel simára keverjük.Kihűtjük majd hűtőbe tesszük.
Az így készített mézmártás fagylaltok ízesítésére,palacsinták töltésére,desszertek bevonására egyaránt alkalmas.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Koszló, ahogy mi csináljuk:) » Tzatziki 2. » Vegyes vágott előétel » Fokhagymás, kapros uborka
» Virslis krumplisaláta » Juhtúrós paradicsomsaláta » Extra zöldségsaláta » Gombás sonkás tésztasaláta
» Majonézes zöldborsó » Zőldfűszeres burgonyasaláta » Home-made Zöld saláta » Gyümölcsös fejes saláta
» Diós-sonkás uborkasaláta » Citromfuves sargarepa salata » Kaporszósz parasztosan » "Fehérjebomba" saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.