Tutireceptek.hu fejléc

Mézmártás recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 dl méz
4 dl tejszín

Elkészítés:
A mézet lassú tűzön felhevítjük ügyelve arra hogy ne forrjon fel.Ha már meleg hozzáöntjük a tejszínhez és habverővel simára keverjük.Kihűtjük majd hűtőbe tesszük.
Az így készített mézmártás fagylaltok ízesítésére,palacsinták töltésére,desszertek bevonására egyaránt alkalmas.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás céklasaláta » Gyümölcsös fejes saláta » Szárnyas hússaláta » Ketchup házilag 2.
» Csirkés Cézár-saláta II. » Hagymás zeller saláta » Sajtmártás » Finom csalamádé
» Mundial salata » Orosz céklasaláta » Tojás sali » Burgonyasaláta almával
» Hagymás zöldbabsaláta » Csalamádé 2. » Franciasaláta Poxancs módra » Savanyúkáposztás saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.