| Marseilles-i csirke receptHúsételek Hozzávalók: 6-8 csirkecomb(felső vagy alsó az mindegy) 4 paradicsom 4 paprika 4 gerezd fokhagyma 1 mk oregano só bors olaj a sütéshez Elkészítés: A combokat sózom borsozom, (bőr nélkül)majd fehéredésig sütöm.Félreteszem egy tányérra.A visszamaradt zsiradékba beleszelem a papradicsomot paprikát és beleteszem a zúzott fokhagymát és az oreganot.Aztán visszateszem bele a húsokat és szinig öntöm vízzel. Ha szükséges főlés közben még ízesítem sóval borssal. Egy jó szaftikás husit kapok belőle. Tálalni hasábburgonyával vagy krokettel szoktam. Elkészítési idő: 90 perc A receptet beküldte: Tobzocska Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |