Tutireceptek.hu fejléc

Marseilles-i csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6-8 csirkecomb(felső vagy alsó az mindegy)
4 paradicsom
4 paprika
4 gerezd fokhagyma
1 mk oregano
só bors
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A combokat sózom borsozom, (bőr nélkül)majd fehéredésig sütöm.Félreteszem egy tányérra.A visszamaradt zsiradékba beleszelem a papradicsomot paprikát és beleteszem a zúzott fokhagymát és az oreganot.Aztán visszateszem bele a húsokat és szinig öntöm vízzel.
Ha szükséges főlés közben még ízesítem sóval borssal.
Egy jó szaftikás husit kapok belőle.
Tálalni hasábburgonyával vagy krokettel szoktam.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Tobzocska


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paprikás-kukoricás csirke » Magyaróvári csirkemell » Bajor csirkecomb » Mexikó csirkesaláta
» Sajtos rakott csirkemell » Csirkés tortillatekercs » Zsályás csirkenyársak » Kukoricás csirkeragu
» Marokkói csirkeleves » Tejfölös csirkemell » Almás csirkemáj » Citromos, gombás csirke
» Sült csirkeszárny » Csirkemell banánnal töltve » Csirke mézes szójaszósszal » Gombás csirkemell 2 főre


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.