| Marhahús tésztával és színes paprikával receptHúsételek Hozzávalók: 30 dkg marha hátszín 1 piros kaliforniai paprika 1 zöld kaliforniai paprika 25 dkg vékony rizstészta 3 ek világos szójaszósz 2 ek mogyoróolaj 1 kisebb fej vöröshagyma 2 ek feketebabszósz A páchoz: 2 ek sötét szójaszósz 1 ek rizsbor 1/2 kk őrölt fehérbors 1/2 kk cukor Elkészítés: 1. A húst és a paprikákat vékony csíkokra vágjuk. A hagymát apróra felkockázzuk. 2. A páchoz a hozzávalókat összekeverjük, a húst alaposan beleforgatjuk. 20 percig hűtőben állni hagyjuk. 3. A rizstésztát megfőzzük. 4. Wokban vagy serpenyőben felhevítjük az olajat és pár perc alatt megsütjük benne a húst, majd kiszedjük és félretesszük. 5. A maradék olajat kiöntjük a serpenyőből. Beletesszük a hagymát és a paprikacsíkokat, kevergetve, rázva 1-2 percig sütjük benne. 6. Hozzáadjuk a feketebabszószt és a szójaszót. Jól elkeverjük. 7. A tésztát a zöldségekhez adjuk, összeforgatjuk. A végén kerül bele a hús. 1 perc alatt felmelegítjük. Azonnal tálaljuk A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |