Tutireceptek.hu fejléc

Libanoni tabbouleh recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
3 csokor petrezselyem
fél csésze bulgur
2 csésze víz
1 csokor újhagyma
1 nagy paradicsom
negyed csésze menta
1,5 teáskanál só
fél teáskanál feketebors
1 citrom leve
negyed csésze olívaolaj

Elkészítés:
A petrezselymet megmossuk és felaprítjuk. A bulgurt 2 csésze forró vízzel felöntjük, majd ha megszívta magát, a felesleges vizet kifacsarjuk belőle. Újhagymával, apróra vágott paradicsommal, negyed csésze felaprított mentával, sóval, borssal, citromlével és olívaolajjal ízesítjük. Egy éjszakát állni hagyjuk.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Libanoni csirkeszárny » Tabbouleh » Libanoni csirke » Libanoni töltött zöldségek
» Krumplis Berét » Hagymatorta » Kapor mártás » Bajor rakott burgonya
» Krumplis-húsos egytál » Pastitsio (görög lasagne) » Laskagomba pörkölt » Csülkös lencsesólet
» Kéksajtos sült alma » Vega pörkölt tésztával » Rakott csirkemell baconnel » Kelet texasi vörös chili


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.