| Lepényhal currys zöldségraguval receptHalas ételek Hozzávalók: 8 db lepényhalfilé 2 db padlizsán 1 evőkanál zsír 4 gerezd fokhagyma 4 db paradicsom só, bors, 2 evőkanál currypor 1 csokor petrezselyem 1 cikória 4 adag rízs Elkészítés: Egy serpenyőben zsírt hevítünk. A halat lisztben megforgatjuk, zsírban kisütjük, sütés közben sóval és fokhagymával ízesítjük - a zsírba 2 egész gerezd fokhagymát teszünk. Közben 2 gerezd fokhagymát finomra vágunk, a paradicsomot és a padlizsánt felkockázzuk, és mikor a hal megsült, a visszamaradt zsíradékban összeforraljuk a zöldségeket, petrezselyemmel, curryvel és borssal ízesítjük, végül hozzáadjuk a leveleire szedett cikóriát. A halat zöldségraguval és rizzsel tálaljuk. A receptet beküldte: kormi7 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |