| Lenmag Focaccia /olasz laposkenyér/ receptKenyerek, péksütemények Hozzávalók: 2csésze lenmagpehely 1bögre:2,5dl 1/2 teáskanál sütőpor 1teáskanál só 1/2evőkanál nyírfa cukor /folyékony édesítő esetén ennek megfelelő mennyiség/ 5 felvert tojás 1dl víz 1dl kókusz zsír Elkészítés: A száraz és nedves anyagokat külön-külön összekavarjuk.Majd a végén elegyítsük. Tepsit sütőpapírral béleljük ki,majd előmelegített sütőben 200fokon 20 percig sütjük. Tanácsok: Állaga jó több napig friss marad nem szárad ki.Cukorbetegek is fogyaszthatják. Glikémiásindexe alacsony,szinte nincs. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: szekeresri Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |