| Szódás focaccia receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 30 dkg fehér tönkölybúzaliszt 15 dkg teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt 1 tk. só 1 tk. szódabikarbóna 3,5-4 dl kefír A tetejére: kevés olívaolaj 1-2 lilahagyma felszeletelve 1-2 marék fekete olajbogyó nagyszemű tengeri só friss rozmaringlevelek felaprítva Elkészítés: A tésztához valókat egy nagy tálban összegyúrjuk, majd egy kivajazott sütőedénybe tesszük, a tetejét megkenjük olívaolajjal. A tetejébe belenyomkodjuk a lilahagymaszeleteket és az olajbogyókat, megszórjuk nagyszemű sóval és előmelegített sütőben 220 fokon 30 perc alatt megsütjük. A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |