| Lenmagos tojáslepény receptTojásételek Hozzávalók: 2 tojás lenmag étolaj só bors fűszerpaprika Elkészítés: a 2 tojást és 2 csipetnyi sót felverjük, a keverékbe belemérünk 1-2 evőkanál lenmagot, és kevés olajon (1 evőkanálnyi) serpenyőbe öntjük. Nem kerevjük mint a rántottát, hagyjuk állni benne, és ha elég kemény már a lepény, akkor megfordítjuk hogy a teteje is megsüljön, nem legyen folyékony tojásréteg rajta. Mikor készen van egy tányérra tesszük, ízlés szerint a tetejére piros paprikát, borsot szórunk. Lenmag helyett más magok is használhatók (tökmag, napraforgómag, szezámmag....) Elkészítési idő: 5 perc Kalóriatartalom: 180 kcal A receptet beküldte: maryannn Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |