Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajtos göngyölt karajszeletek recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet karaj csont nélkül

A töltelékhez:

2 szál újhagyma
1 db piros színű paprika /kaliforniai,pritamin,kápia/
1 db zöld színű paprika /kaliforniai vagy hegyes erős /
1 db sárga színű paprika
20 dkg krémsajt sajt

1 csomag szeletelt bacon

Elkészítés:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra vágjuk.

A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk a krémsajtból. Erre 3-4 csíkot a paprikákból.

A karajszeleteket felgöngyöljük, 2-3 csík baconbe tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 35-40 percet sütjük.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Göngyölt hús olaszosan » Zöldborsós karajszeletek » Krémsajtos kanapé » Tésztába göngyölt virsli
» Sonkával göngyölt virsli » Göngyölt csülök » Krémsajtos cukkini » Göngyölt husi Zoli módra
» Krémsajtos csirke pennével » Göngyölt hering » Göngyölthús » Krémsajtos burgonyasaláta
» Krémsajtos eperkrém » Krémsajtos-sonkás burgonya » Göngyölt karaj » Krémsajtos uborkasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.