| Kókuszlisztes brownie receptSütemények, édességek Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé (nézzük meg a csomagolást, hogy gluténmentes legyen) 20 dkg vaj/margarin 20 dkg cukor 1 cs. vaníliás cukor 3 tojás csipet só 11 dkg kókuszliszt 10 dkg aszalt sárgabarack Elkészítés: A felkockázott étcsokit a szintén felkockázott vajjal/margarinnal tűzálló tálba tesszük, és vízgőz felett felolvasztjuk. Félretesszük. A kókuszreszeléket kávédarálóval finomabbra őröltem. A 3 tojást a csipet sóval, a cukorral és a vaníliás cukorral fehéredésig kevertem. Ehhez öntöttem a vajas/margarinos olvasztott csokoládét. Beledobáltam a nagyon apróra vágott sárgabarackot, végül a kókusszal elkevertem. Sütőpapírral bélelt tepsibe (32×24) öntöttem. 180 fokra előmelegített sütőbe toltam, és 20-25 perc alatt készre sütöttem. Akkor jó, ha a teteje kezd megrepedezni, de belül még puha. Kicsit hagyjuk kihűlni, és lehet szeletelni. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: turkkati Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |