| Kekszen krémes receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1 cs. háztartási keksz 1 cs. Győri édes zabfalatok 1,5 cs. vaníliás pudingpor 2 db tojás 7 evőkanál cukor 1 evőkanál liszt 12.5 dkg margarin 7,5 dl tej fél csomag zselatin Elkészítés: Tepsi alját ( 30*22cm ) kirakjuk a keksszel és a következő krémet tesszük rá : Krém : A pudingport, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot, a lisztet egy kevés tejjel csomómentesre kikeverjük. Beleöntjük a tejbe és sűrűre főzzük. Amíg forr, belekeverjük a tojások felvert habját és beledaraboljuk a margarint. Óvatosan a kekszre merjük ( nem öntjük! ) és kirakjuk a tetejét is keksszel. Másnapra megpuhul és gyönyörűen lehet szeletelni. A receptet beküldte: andi6020 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |