| Kefíres "finom sali" receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 fő fejes saláta, 1-2 paradicsom, 1 fél kígyóubi, 1 fej lilahagyma, 1 pohár kefír, só, bors, Elkészítés: A hozzávalókat megmosom. A salátát apró darabokra szaggatom, a paradicsomot felszeletelem, az uborkát felkarikázom, a hagymát szintén felkarikázom. Tálba összekeverem, majd ráöntöm a kefírt. Ízesítem sóval, frissen őrölt borssal. Tanácsok: Ha valaki nem épp diátázik akkor meg lehet egy kicsit bolondítani pár kocka felvágottal, és sajttal. Irtóra finom tud lenni. Önmagában és húsok mellé is merem ajánlani! Elkészítési idő: 15 perc A receptet beküldte: Dinadin Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |