| Kefires lecsó receptEgytálételek Hozzávalók: (1 adag) a lecsóhoz: 1 nagyobb paradicsom 1 pici fej lila és vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 szál újhagyma zöldpaprika,tv paprika, pirospaprika(én személy szerint mindegyikből egy felet használtam fel) 1-2 k. gyöngyhagyma és savanyított káposztalé 1 kk.őrölt csemegepaprika a kefires öntethez: 1k. kefír 1k. mustár 1k. ecet 4-5 szál petrezselyem 1kk. mustármag, őrölt bors, őrölt babérlevél,morzsolt majoránna,köménymag,só Elkészítés: A lecsó: A hagymát(mindegyiket) összeaprítva a savanyított káposzta & gyöngyhagyma lében megfonnyasztom, majd kevés vizet öntök alá és a paradicsomot, paprikát felkockázva hozzáadom és megpárolom alaposan, majd mielőtt leveszem a tűzről az őrölt csemegepaprikával megszórom. A kefires öntet: A hozzávalókat összekeverem majd a lecsót ráöntöm és a kettőt vegyítem. Elkészítési idő: 25 perc A receptet beküldte: Gumóó Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |